Κτηματολόγιο

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 28/09/2015 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.00π.μ. – 16.00μ.μ. (ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 20.00π.μ.) .

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2321074415 ή ΣΤΗΝ   ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ή ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.MYKTIMA.GR.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ…

Στην παρούσα σελίδα δημοσιεύονται οι Κτηματολογικοί Πίνακες (καταστάσεις με τους αριθμούς, το εμβαδό και τον φερόμενο ιδιοκτήτη του κάθε αγροτεμαχίου) καθώς και οι Κτηματολογικοί Χάρτες (σχέδια με την διάταξη και την μορφή των αγροτεμαχίων) των αγροκτημάτων όλων των Κοινοτήτων (ακόμη και αυτών που έχει διενεργηθεί κατά το παρελθόν Προσωρινή ή Οριστική Διανομή). Για τον Δήμο μας, τα αγροκτηματα των Τοπικών Κοινοτήτων Χρυσού, Αγίου Πνεύματος, Εμμανουήλ Παπά και Πενταπόλεως δεν διαθέτουν Αναδασμό ή Διανομή (προσωρινή ή Οριστική). Για τα αγροκτήματα αυτά επισημαίνεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στους συγκεκριμένους Κτηματολογικούς Πίνακες :

  • Δεν έχουν επικυρωθεί μέσω Διανομής ή παρόμοιας διαδικασίας (αναρτήσεις ενστάσεις, δημοσιεύσεις, έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας κλπ) και επομένως είναι ενδεικτικά και παρατίθενται για απλή ενημέρωση των ενδιαφερομένων χωρίς να μπορούν να θεωρηθούν ως αποδεικτικά ιδιοκτησίας
  • Αναφέρονται στους φερόμενους ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων κατά την χρονολογία της αποτύπωσης.

Για τα αγροκτήματα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στα οποία έχει διενεργηθεί κατά το παρελθόν Προσωρινή ή Οριστική Διανομή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με αίτησή τους (γνωρίζοντας τον αριθμό του αγροτεμαχίου) να ζητήσουν την έκδοση Πιστοποιητικού Ιδιοκτησίας από το Τμήμα Εποικισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (τέρμα Ομονοίας).

Εφιστούμε την προσοχή για τα αρχεία excel των Κτηματολογικών Πινάκων στα οποία περιλαμβάνονται περισσότερα του ενός φύλλα (αναλόγως των επιμέρους συμπληρωματικών Διανομών).

Κτηματολόγιο Αγίου Πνεύματος

Κτηματολόγιο Βαλτοτοπίου

Κτηματολόγιο Δαφνουδίου

Κτηματολόγιο Εμμανουήλ Παππά

Κτηματολόγιο Μεσοκώμης

Κτηματολόγιο Μετάλλων

Κτηματολόγιο Μονόβρυσης

Κτηματολόγιο Νέου Σουλίου

Κτηματολόγιο Νέου Σκοπού

Κτηματολόγιο Νεοχωρίου

Κτηματολόγιο Παραλιμνίου

Κτηματολόγιο Πεθελινού

Κτηματολόγιο Πεντάπολης

Κτηματολόγιο Συκιάς

Κτηματολόγιο Τούμπας

Κτηματολόγιο Χρυσού

Κτηματολόγιο Ψυχικού

 

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι με βάση την ΕΓΚΥΚΛΙΟ 39 (Α.Π. 53125/25-8-2008) του Υπουργείου Εσωτερικών,δεν είναι επιτρεπτή εκ του νόμου η έκδοση από τους Δημάρχους και τους Προέδρους Κοινοτήτων πιστοποιητικών περιουσιακής κατάστασης των δημοτών.Από την πλευρά των Δημάρχων και των Προέδρων Κοινοτήτων είναι δυνατή η έκδοση βεβαιώσεων Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και βεβαιώσεων περί του ότι δεν θίγονται Δημοτικά και Κοινοτικά συμφέροντα για την έκδοση οικοδομικών αδειών.