ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (RED CODE) ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Νοέμβριος 26, 2025 2:07 μμ Published by Αφήστε σχόλιο

Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025 έως και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. δ΄ του Ν. 4662/2020 όπως ισχύει, τίθενται  οι  εξής Περιφέρειες:

  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

    καθώς σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε την Τρίτη 25.11.2025 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και την γνωμοδότηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου από την Εκδήλωση Καιρικών Φαινομένων και Πάσης Φύσεως Κινδύνων Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων στις εν λόγω περιοχές προβλέπεται να είναι υψηλός.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των Περιφερειών.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ:

RED CODE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κατηγορία:

Συντάκτης sakis